business center 'Mascarella'

The project involves interior and exterior outdoor areas of a rural village near Bologna historical center.
The green space is divided into 4 areas by two perpendicular paths. They are organized in a simple way to reduce environmental impact with 15 trees of medium size and bushes along the limit of intervention.
The internal paths' distribution is realized in gray quartzite and the same material is used to create benches along it. Monolithic white concrete elements are placed in the meadow where visitors can sit under the trees.
A lighting system, composed by metallic elements with LED light, is located under the trees to create spectacular shadows on their foliage.

read more http://mapaiapp.weebly.com/28-emr-bo_borgomascarella.html

LANDSCAPE  la stanza C

YEAR  2015

CUSTOMER  Privato

LOCATION  Bologna - IT

MORE PROJECTS